Condicions Generals de Compra

 

Quan seran aplicables aquestes Condicions Generals de Compra?

Aquestes Condicions Generals de compra seran aplicables a totes les ofertes i acords relatius a la venda i lliurament de productes del Joventut de Badalona. En realitzar una comanda al nostre lloc web del Joventut de Badalona ( http://www.penya.com/botiga ) o a qualsevol pàgina web que estigui connectada directament amb el nostre lloc web (Lloc Web) o acceptar una oferta del Joventut de Badalona , la seva conformitat amb les Condicions Generals de compra durant el procés de la comanda constituirà la seva acceptació de l’aplicabilitat de les presents Condicions Generals de Compra. Només serà possible desviar d’aquestes Condicions Generals de compra si el Joventut de Badalona així ho acorda per escrit.

 

Els nostres preus i ofertes

Les ofertes del nostre lloc web no són obligatòries ni vinculen el Joventut de Badalona. Així mateix, el Joventut de Badalona no tindrà obligacions a causa d’errors administratius obvis o errors en les descripcions promocionals i altres declaracions en l’oferta i en el nostre lloc web. És possible que es produeixin petites variacions del color i d’un altre tipus en els productes a causa d’una digitalització diferent de la imatge, a les tecnologies de visualització o a altres motius tècnics.  Joventut de Badalona no es farà responsable d’aquestes variacions i desviacions.

Els preus que figuren inclouen IVA. Els preus apareixen en euros (€).  Joventut de Badalona es reserva el dret de realitzar modificacions de preus i productes abans que faci la comanda. El Joventut de Badalona es reserva el dret a canviar, limitar o posar fi a qualsevol oferta o descompte especial en qualsevol moment.

Joventut de Badalona cobrarà les despeses d’enviament. Les despeses d’enviament variaran en funció de cada producte i podrà trobar més informació sota el títol “Enviaments” o al nostre lloc web. Aquestes despeses, de ser d’aplicació, es cobraran per separat i s’especificaran en i es sumaran a l’import total de la comanda.

 

Com es subscriu un contracte amb vostè?

Només podrà fer una comanda al nostre lloc web si és vostè es un consumidor, no un distribuïdor. Haurà de tenir 16 anys o més per comprar productes a través del nostre lloc web.

Les comandes que realitzi a través del Lloc Web dels productes oferts per Joventut de Badalona a través del lloc web són només una oferta per formalitzar un contracte de compravenda. El contracte de compravenda només es formalitzarà quan Joventut de Badalona li confirmi la comanda per correu electrònic. Fins que hagi rebut aquesta confirmació encara podrà cancel·lar la comanda.

Vostè garanteix que la informació facilitada a Joventut de Badalona en la sol·licitud o la comanda és precisa i completa. Joventut de Badalona no estarà mai obligat a acceptar una comanda. Joventut de Badalona tindrà dret, en tot moment, a comprovar una comanda amb antelació o rebutjar una comanda sense haver de facilitar els motius. Si Joventut de Badalona no confirma la seva comanda en els deu dies laborals següents, es considerarà que la comanda ha estat rebutjat.

 

Lliurament

Joventut de Badalona efectuarà el lliurament en l’adreça indicada per vostè a Espanya dins del territori peninsular i a les Illes Balears. Joventut de Badalona només podrà realitzar el lliurament en una adreça de lliurament que sigui un domicili o una oficina. Els lliuraments es realitzaran en dies laborables que no siguin festius. Caldrà signar per rebre qualsevol lliurament.

Joventut de Badalona tindrà dret, en la mesura que sigui raonablement possible, a realitzar lliuraments raccionats perquè pugui rebre els productes sol·licitats tan aviat com sigui possible. Aquests lliuraments fraccionats no comportaran costos addicionals. No obstant això, si sol·licita que el Joventut de Badalona realitzi el lliurament per parts, el Joventut de Badalona li cobrarà les despeses d’enviament addicionals. Cada comanda fraccionada constituirà un contracte de compravenda independent. Si Joventut de Badalona es retarda en el lliurament d’una part o d’una comanda fraccionada, això no li donarà dret a cancel·lar cap altra comanda fraccionat.

 

Opcions en cas de problemes amb el lliurament

Si Joventut de Badalona descobreix, abans de formalitzar el contracte de compravenda, que no pot lliurar els productes sol·licitats, Joventut de Badalona podrà oferir-li un producte equivalent pel que fa a qualitat, preu i funció. No estarà obligat a acceptar el producte de substitució. Podrà tornar-lo, si així ho desitja, en un termini de 30 dies a càrrec de Joventut de Badalona (el seu dret de revocació o devolució seguirà sense veures afectat).

Si Joventut de Badalona descobreix, després de formalitzar el contracte de compravenda, que el Joventut de Badalona no pot lliurar els productes sol·licitats i no és responsable d’aquesta situació, el Joventut de Badalona tindrà dret a finalitzar el contracte de compravenda. Per descomptat, el Joventut de Badalona l’informarà immediatament i li reemborsarà tots els pagaments efectuats.

 

Mètodes de pagament

En el nostre lloc web trobareu informació sobre els mètodes de pagament disponibles. Joventut de Badalona realitzarà una comprovació de crèdit individual per a cada compra de conformitat amb la Política de Privacitat de Joventut de Badalona. En funció dels resultats d’aquesta comprovació, el Joventut de Badalona es reserva el dret a rebutjar determinats.

 

Informació sobre devolucions

Dret de devolució: Amb subjecció al que disposen les presents Condicions de lliurament, podrà tornar els productes rebuts sense especificar cap motiu en un termini de 30 dies des de la recepció. El termini de 30 dies comença el dia de recepció de la comanda. Només els productes que no es poden enviar per paquet (per exemple en el cas de productes voluminosos) es podran tornar presentat una sol·licitud per escrit de recollida dels mateixos. L’enviament puntual dels productes o la sol·licitud de recollida dels mateixos serà suficient per al compliment amb el termini del dret de devolució. La devolució de productes serà per compte i risc de Joventut de Badalona. Els productes, que hauran d’estar complets i sense usar, incloent el seu embalatge original en la mesura del raonablement possible, s’hauran de retornar a:

 • Joventut Badalona, SAD
 • SEU Oficial – OFICINA
 • Palau Olímpic de Badalona
 • c / Ponent, 143-161.
 • Tel: (+34) 93 460 20 40
 • Fax: (+34) 93 399 94 09
 • Horari: De dilluns a divendres 9: 30-14: 00 i 16: 00-20: 00
 • Horari estiu: De dilluns a divendres 9: 00-15: 00
 • Contacte: botiga@joventutbdalona.com

 

En cas d’una devolució vàlida d’acord amb les presents Condicions de lliurament, Joventut de Badalona reemborsarà el preu de compra rebut en un termini de catorze dies des de la recepció del producte o la revocació del contracte de compravenda. Si es torna un producte que Joventut de Badalona considera danyat per culpa de la seva acció o omissió, o que sigui d’una altra manera pel seu compte i risc, Joventut de Badalona tindrà dret a deduir la disminució del valor del producte, com a resultat d’aquest de mal, de l’import que haurà de reemborsar. Podrà evitar aquesta obligació d’haver de compensar la disminució en valor d’un producte causat per l’ús si no utilitza aquest producte i s’absté (en la mesura del possible raonablement) de qualsevol acció que pugui afectar negativament el seu valor.

 

Què pot fer si no està satisfet?

Podrà enviar reclamacions per escrit relatives a la formalització del contracte de compravenda o la seva execució a la següent adreça:

 • Joventut Badalona, SAD
 • SEU Oficial – OFICINA
 • Palau Olímpic de Badalona
 • c / Ponent, 143-161.
 • Tel: (+34) 93 460 20 40
 • Fax: (+34) 93 399 94 09
 • Horari: De dilluns a divendres 9: 30-14: 00 i 16: 00-20: 00
 • Horari estiu: De dilluns a divendres 9: 00-15: 00
 • Contacta: botiga@joventutbdalona.com

 

Conservació de titularitat

Els productes lliurats seguiran sent propietat de Joventut de Badalona fins que pagui els imports deguts en la seva totalitat en virtut de qualsevol acord, incloent el pagament de despeses d’enviament, ja siguin lliuraments anteriors, posteriors o parcials. S’abstindrà de vendre, disposar d’o pignorar productes abans que se li hagi transferit la titularitat.

  TOP